Prezent nawiązuje oczywiście tematycznie do zainteresowań. Jest to herb mojej rodziny "Ślepowron".
Bardzo mi się ten prezent podoba. Sprawili mi ogromną radość.
Powiesiłam go na honorowym miejscu na kominie - "Modigliani" musiał ustąpić.Składniki:
-serca sałaty
-pestki sosny (orzeszki pinii)
-parmezan
-olej z oliwek
-ocet balsamico (1 łyżka)
Pestki z sosny zarumieniamy lekko na patelni, poczym przekładamy je do innego naczynia.
Serca sałaty kroimy na pół i lekko podsmażamy po obu stronach na oleju z oliwek. Na koniec podlewamy octem i zdejmujemy z ognia.
Całość doprawiamy solą i pieprzem. Posypujemy pestkami z sosny i ustruganymi plasterkami parmezanu. Smacznego.
Na koniec prośba do Was. Jak wklejać duże (X-Large) zdjęcia, żeby ich nie ucinało?
Pozdrawiam Was serdecznie.
Violcio11
Przypominam o konkursie. Zgadujcie śmiało!!